Praktiske oplysninger - Bornholm

Bornholm

Viden i bevægelse

Praktiske oplysninger

Aftenskolens ferier og fridage:

Ferierne følger skolernes feriekalender.
Der er normalt ikke nogen undervisning.

Du kan altid ringe til skolelederen 5697 5075.

Der kan dog i enkelte tilfælde forekomme undervisning i ferierne, men dette vil deltagerne få besked om.

 

Hvem kan deltage

Alle er velkommen hos LOF Bornholm uanset alder og adresse.

 

Undervisning på små hold (Hensyntagende hold)

Små hold oprettes for deltagere, der af hensyn til det faglige udbytte, har behov for at blive undervist på små hold. Alle deltagere skal skrive under på at dette behov er gældende eller erklære sin accept ved tilmeldingen på internet. Er du besværet af en ryglidelse, gigt eller lignende – er du bevægelseshæmmet, ord- eller talblind, svagsynet, døv eller svagthørende er du velkommen på små hold med individuel undervisning.


Kursusstart

Kurserne starter som anført i programmet, se mødetid, sted og startdato.
www.lof.dk/bornholm vises endvidere mødegange og ændringer i forhold til planlagt forløb. 

 

Kursusmaterialer

Udgifter i forbindelse med undervisningen/foredrag til fx kursusmaterialer af enhver form afholdes af kursisterne og betales direkte til underviseren. Kontakt venligst underviseren hvis beløbsstørrelsen ønskes kendt inden tilmelding.

 

Betaling og tilmelding

1) Få alt på plads på en nem og billig måde. Du kan betale via netbank  Du får ved tilmelding samtidig oplysning om der er plads på holdet, kvittering og indkaldelsesbrev. Så nemt kan det gøres!

2) På telefon 5697 5075

 

Betalingsbetingelser

Betalingsfristen fremgår af giroindbetalingskortet. Der kan indgås aftale om ratebetaling, når du tilmelder dig, ring venligst.

Hvis man fortryder at have tilmeldt sig et kursus kan man ved framelding før 10 dage inden kursusstart få alle pengene retur. Ved senere framelding fratrækkes et administrationsgebyr på kr. 100,-.
Tilbagebetaling er ikke mulig for arrangementer med 3 mødegange eller mindre.
Tilbagebetaling er heller ikke mulig efter kursusstart, men det er muligt at få pengene overført til et andet kursus, dog fratrukket et gebyr.
Hvis et hold er fuldtegnet eller ikke oprettes, tilbydes alternative hold eller det fulde kursusgebyr tilbagebetales.

Påmindelsesgebyr på kr. 50,- ved hver påmindelse.


Betaling med Dankort

Vi tager ikke noget gebyr for brug af dankort. Når du foretager din bestilling, vil alle indtastede oplysninger blive SSL krypteret via en sikker linje, som er godkendt af PBS International A/S. Du kan læse mere om betaling og sikkerhed på nettet hos http://www.pbs.dk og hos forbrugerraadet http://www.forbrug.dk/raad/renbesked/ehandel/


Forbehold

Vi tager forbehold for fejl og mangler i det udsendte program, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.

FØLG LOF BORNHOLM PÅ FACEBOOK

Oplevelser, ny viden og fornøjelser - hos LOF er der mulighed for at lære nyt, være kreativ, motionere og i det hele taget få inspiration til et aktivt liv.

Kalender